Access Conscioussness je orodje, ki ga je pred 30 leti zasnoval dr. Gary Douglas, skupaj z dr. Dainom Heerom pa sta ga razširila v 173 držav sveta. Slovensko to tehniko imenujemo »dostop v zavedanje«,– gre za dostopanje posameznika v višje stanje zavedanja sebe in sveta preko odustvarjanja  obsojanja, strahov, omejitev in vsega, kar dušo omejuje pri doživljanju njene neskončnosti. Skozi postavljanje vprašanj (npr. »Kakšne so neskončne možnosti, da bi bilo moje življenje še lepše?«) se oblikuje energija, ki ima kot odgovor neskončne možnosti .

Z mislimi in besedami ljudje omejujemo energijo in zaustavimo  neskončne potenciale razvoja energije. Zavest se vedno razvija v višjo zavest, današnji svet pa na vseh področjih ta razvoj omejuje skozi prepričanja, sodbe, omejitve in strahove. Ko enkrat osvobodimo zavest in podzavest ter celotno dušo vseh blokad iz tega in prejšnjih življenj, se odpre neskončno polje možnosti. Končno lahko kot neskončna bitja stopimo na pot uresničevanja naših potencialov in si skreiramo življenje, kot si ga želimo.

Access Consciousness tehnike nam pomagajo preoblikovanje dualnih energij v enost. Delujejo torej na kolektivna kulturna in posameznikova prepričanja o tem, kaj je prav in kaj je narobe, kakšni moramo biti in kakšni ne, kakšno obnašanje je sprejemljivo in kakšno ne, itd. Čiščenje sodb, vzorcev in prepričanj spreminja našo sliko in podobo realnosti ter nam tako da možnost, da resnično zaživimo tako, kot si to želi naše neskončno bitje.

Kako lahko zaživim bolj radostno? Kakšne so neskončne možnosti, da v moje življenje sprejmem obilje? In Kako je lahko še boljše in bolj zabavno kot to?

Ta vprašanja in mnoga druga, so vprašanja, ki jih postavimo neskončni univerzani energiji, Vesolju, kakorkoli to višjo silo poimenujete. Vsi vemo, da zakon privlačnosti deluje do neke mere, vendar ne povsem. Energetska blokada nastaja predvsem zato, ker živimo v svetu dualnosti in lahko se zgodi, da dobimo ravno obratno, za kar smo prosili. Ko pa svojo željo preoblikujemo v vprašanje, pa je energija bolj ‘tekoča’ in odprta, hkrati pa smo mi odprti za vse možne odgovore na naše vprašanje. Kakorkoli, včasih je delovanje Access Consciousnessa težko razložiti z besedami, zato pa vas vabim, da preizkusite Bars terapijo, ki je po mnenju dosedanjih strank in mnogih ljudi po svetu, resnično čarobna.

Access Conscioussness Bars

Barsi so osnovna tehnika pri delu z Access Conscioussness. Dr. Gary Douglas je iz višjih sfer skanaliziral znanje o 32 točkah na naši glavi, ki skozi pritiske in izgovarjanje čistilnega Access Conscioussness stavka pričnejo delovati in energetski pretok odpre možnosti za čiščenje naše zavesti in podzavesti vseh prepričanj, ki zavirajo razvoj najvišjega potenciala naše duše. Skozi energetsko terapijo se povežem z vašim bitjem in čistim energijo na vseh področjih vašega življenja.

Access Consciousness Bars tretma traja 60-90 minut kot nežna masaža glave. Terapija dovoli posamezniku, da odloži vsa omejujoča prepričanja, strahove, blokade in obsodbe ter tako zaživi življenje z večjim zadovoljstvom in zaupanjem vase . Tisoči po celem svetu poročajo, da se po terapiji počutijo svobodne, srečne ter napolnjene z radostjo.

Close Menu