Vse več je podjetij, ki se zavedajo, da je vlaganje v izobraževanje in dobro počutje kadra bistvenega pomena tako za produktivnost zaposlenih, kot tudi za pozitivno atmosfero v delovnem okolju. Meditacijo v svojem vsakdanu uporabljajo tudi uspešni posamezniki po svetu: Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Paul McCartney, Lebron James, Tony Robins in mnogi drugi.

Meditacija ima številne znanstveno dokazane pozitivne psihofizične učinke na delovanje posameznika, (LINK NA MEDITACIJA SKOZI OČI ZNANOSTI)  ter posledično tudi na delovanje celotnega tima. Z meditacijo bodo vaši zaposleni bolj pozitivno naravnani, motivirani in sproščeni.

Enkratni seminar za podjetja:

  • Meditacija skozi oči znanosti
  • Meditacija kot orodje za osebno rast
  • Dve vodeni meditaciji

+ DARILO za vsakega udeleženca:

Brošura s podrobnimi navodili za samostojno prakso meditacije.

Cenik

 

Tečaj meditacije za podjetja

Tečaj meditacije obsega poglobljeno teoretsko in praktično znanje o meditaciji, po katerem bodo zaposleni celostno opremljeni  za samostojno meditativno prakso. Ponavljajoča srečanja se dotikajo različnih tem, kot sta pozitivno razmišljanje in zakon privlačnosti ter uporaba afirmacij ter drugih tehnik za spremembo percepcije. Vsako srečanje vsebuje teoretski del (predavanje) in praktični del (vodena meditacija).

Tečaj obsega pet srečanj, ki se lahko izvedejo v enem tednu (pon-pet), po potrebi pa se raztegnejo na pet tednov (1xtedensko).

Cenik

Close Menu