Zavestno manifestiram moje čarobno leto 2024 - vstopnica na 14-dnevni spletni izziv

Toplo vabljena na 14-dnevni spletni izziv, na katerem boš prejela nova znanja, tehnike in orodja, ki ti bodo pomagala uresničiti tvoje želje in cilje v letu, ki je pred teboj.

Novoletne obljube običajno ostanejo neizpolnjene je res?

Ko se eno leto konča in naslednje prične, čutimo, da smo na neki takšni prelomnici, ko lahko spremenimo določene stvari v svojem življenju. Večina teh novoletnih zaobljub pa kmalu pade v vodo.

Zakaj?

Zaradi premalo motivacije, pomanjkanja vztrajnosti in organizacije se nam naši cilji izmikajo. Za spremembe je pač potrebno imeti načrt, jasne cilje ter orodja ter tehnike, ki nam pri tem pomagajo. Ena izmed tehnik je seveda MEDITACIJA. Pa ne katerakoli. Takšna, ki z uporabo vizualizacije in načrtno sproženih čustev aktivira energijsko matrico, na podlagi katere v našo fizično realnost potem kot magnet pričnejo prihajati situacije in osebe, ki resonirajo v enakih frekvencah.

 

Leto 2024 nosi numerološko energijo števila 8. Prav vsi vemo, da je osmica energija totalne manifestacije. Kaj torej to pomeni? Da te čaka leto, v katerem boš res lahko skreirala in zmanifestirala vse svoje divje sanje in želje.

A (in to je res ful pomembno) POTREBUJEŠ PLAN! Konkretne korake. Akcijo. Ni dovolj, če le sanjaš in razmišljaš. Da bi zares lahko stopila v svoje poslanstvo bo potrebno narediti nekaj sprememb in fizičnih korakov. Tu pa te lahko podprem jaz.

 

Sama že lep čas ZA MANIFESTACIJO ŽELJA uporabljam MEDITACIJO Z HVALEŽNOSTJO IN VIZUALIZACIJO po prav posebnih korakih. Šele ko sem naredila določene spremembe, ter pričela uporabljati tehnike o katerih bomo govorili na 14-dnevnem izzivu, se je moje življenje zares spremenilo. Prej pa sem leto za letom sanjala o nekem drugačnem življenju, v resnici pa živela življenje, ki mi ni bilo všeč. Posledično sem padla v depresijo in v tem vrtincu čustev dojela, da ni dovolj, da imam sanje. Potrebujem pogum, akcijo, konkretne korake. Ko sem na zares globoki ravni sprejela odločitev, da bom storila vse, kar je potrebno, da zaživim drugačno življenje, takrat mi je Vesolje poslalo ljudi in dogodke, ki so mi pri tem pomagali.

 

No, v dobrih dveh letih sem si zavestno skreirala svoj biznis, svojo spletno šolo, 5 spletnih tečajev, ustanovila sem online membership Sejalke Svetlobe, za mano že sta 2 izdani knjigi, razprodan dnevnik hvaležnosti Življenje, HVALA!, imam finančno obilje, občutek varnosti, čudovitega partnerja, nato je pred kratkim prišel v najino življenje še dojenček in kot kaže se mi v 2024 obeta kar nekaj potovanj. Še sama komaj dojemam, da danes dejansko živim svoje sanje in si kreiram lajf kakršnega želim sama. Kakršnega si želi moja duša. In verjamem, da nisem edina, ki ima sanje o nekem lepšem, bolj ljubečem in svetlem svetu, kajne?

Da, tudi zate je vse to mogoče. S pravim pristopom. S preverjenimi tehnikami in koraki, ki DELUJEJO.

Zato draga Duša, mi zaupaj in dovoli, da ti v tem 14-dnevnem izzivu razkrijem svoje recepte za uspeh.

44,00

Na 14-dnevnem izzivu ZAVESTNO MANIFESTIRAM MOJE ČAROBNO LETO 2024 bom s tabo delila VSA ORODJA IN TEHNIKE s katerimi sem si pomagala obrniti življenje na glavo, povedala ti bom vse skrivnosti – od tega kako se brcniti v rit in narediti spremembe, do tega kako zaznati fizične manifestacije energij, ki jih pošljemo v vesolje. Ja – tako je. Potrebno je dekodirati in dešifrirati sporočila Vesolja. In ker se s tem ukvarjam že praktično celo življenje, sem odkrila načine, s katerimi zares lahko še bolj zaupamo sebi in Univerzumu.

 

Večina mojih storitev in tečajev je veliko dražjih kot ta izziv. Zakaj torej tako nizka cena? Ker ti želim ponuditi možnost, da stopiš v leto 2024 v zares pozitivnih energijah. Rada bi ti pomagala, da v sebi vidiš vse svoje moči, pogum in samozavest. To so seveda ključne sestavine, ki jih rabimo, ko stopamo v svoje poslanstvo.

Za vse prijave do 21.12. velja EARLY BIRD CENA: torej 24€ namesto 44€ (20€ popusta).

Izziv se prične V PONEDELJEK, 15.1.2024 in konča v NEDELJO, 28.1.2024.

 

Za koga je izziv ZAVESTNO MANIFESTIRAM MOJE ČAROBNO LETO 2024 primeren?

 • Zate, če si ženska, mamica, podjetnica, ki ima polno idej in želja a težavo pri realizaciji vse svojih sanj
 • Zate, ki veš, da manifestacija želja zahteva tudi fizične korake, ki si jih pripravljena narediti
 • Zate, ki si želiš vsa svoja znanja s področja duhovnosti in osebne rasti spraviti v realnost
 • Zate, ki veš kako izjemna je moč meditacije in hvaležnosti – vse ti je jasno, samo rabiš malo dodatne motivacije
 • Zate, ki imaš polno talentov, sanj in znanj, pa premalo samozavesti, samozaupanja in poguma, da bi stopila že enkrat na pot svojega poslanstva
 • Zate, če si pripravljena 14 dni delati z mano in vsak dan narediti nekaj zase in za zavestno manifestiranje 2024

 

Kaj se bo na izzivu dogajalo:

 • Družile se bomo v zaprti FB skupini
 • Spoznala boš ženske, ki se soočajo s podobnimi izzivi kot ti
 • Naredila boš seznam hvaležnosti za vse, kar se je zgodilo v 2023 in tako dvignila svojo vibracijo za kreiranje prihodnosti
 • Vsak dan se boš skupaj z mano posvetila enemu področju življenja in naredila pregled – kje si in kaj si želiš spremeniti v 2024
 • Oblikovala si boš konkreten načrt za 2024

 

KAJ VSE PREJMEŠ PO CENI 24€ (EARLY BIRD) OZIROMA 44€:

 • Prejela boš dostop do 4 MOČNIH VODENIH MEDITACIJ, ki jih boš vsakodnevno izvajala tekom izziva. Meditacije so namenjene manifestiranju, hvaležnosti in aktiviranju dušnega poslanstva. Te meditacije bodo dvignile tvojo vibracijo in v tebi aktivirale energije, da boš lažje zavestno izpustila vse misli in vzorce, ki te ovirajo pri manifestiranju tvojih sanj.
 • Prejela boš dostop do 4 POSNETKOV HVALEŽNOSTI in POZITIVNIH AFIRMACIJ, ki jih boš lahko poslušala zjutraj, v avtu, med kuhanjem, na sprehodu – skratka kadarkoli. Ti posnetki so oblikovani tako, da čistijo tvoja podzavestna prepričanja in višajo tvojo energijo. Posledično se izboljša tvoja samozavest, vera vase in občutek notranje moči.
 • Prejela boš 2 DELOVNA ZVEZKA, ki ju boš izpolnila tekom izziva (SKUPAJ 37 STRANI VAJ IN VPRAŠANJ). Prvi delovni zvezek bo namenjen pregledu leta 2023, drugi delovni zvezek pa načrtu za spremembe in realizacijo tvojih želja v 2024.
 • Prejela boš 14 VIDEO POSNETKOV z navodili za vsak dan izziva. Posnetki bodo na voljo v FB skupini tudi po izzivu, če se boš odločila, da bi izziv raje predelala v nekoliko bolj počasnem ritmu.
 • Prav tako se bom večkrat LIVE javila v FB skupino, da te zmotiviram, da ti povem svojo zgodbo in da te pripravim na vse, kar se ti lahko lepega zgodi, če si drzneš zares verjeti vase in v svoje sanje.
 • 2x se bomo srečale na ZOOMU, da se spoznamo, podružimo in da odgovorim na tvoja morebitna vprašanja, ki se bodo pojavila tekom izziva. Posnetek Zoom srečanja bo livestreaman v FB skupino.

 

Za vse prijave do 21.12. velja EARLY BIRD CENA: torej 24€ namesto 44€ (20€ popusta).

 

Kako se prijaviš na izziv:

 • Direkt SPLETNI TRGOVINI kupiš svojo vstopnico
 • Pišeš mi v ZASEBNO SPOROČILO in ti pošljem povezavo do spletne trgovine
 • Nakažeš znesek 24€ ali 44€
 • Ko prejmem tvoje plačilo ti pošljem MAIL z podatki o dostopu v ZAPRTO FB SKUPINO

 

Vsebine (meditacije in posnetki)  ti bodo na voljo do konec februarja, torej en mesec in pol, da si s pomočjo zares kvalitetnih posnetkov stransformiraš življenje.

 

Zdaj pa se vprašaj, ali si želiš še eno leto sanjati in ostati pri sanjah, idejah in zamislih, ali pa imaš pogum, da končno spremeniš, kar veš, da moraš spremeniti in se odločno podaš na ZAVESTNO MANIFESTIRANJE TVOJEGA ČAROBNEGA LETA 2024? Izbira, kakšno življenje želiš živeti je v tvojih rokah.

Dovoli mi, da ti podam roko pri stopanju na pot tvojega dušnega poslanstva. Meni je uspelo in zato vem, da s pravimi koraki in orodji lahko uspe tudi tebi.

Scroll to Top

Posebna ponudba

Dnevnik + otroška zgodba LUČKA SPARK IN VILINSKA LUČ za 11,90€
namesto 19.90€, (40% popust na knjigo, SKUPAJ DNEVNIK IN KNJIGA: 37,80€)

Dnevnik + pesniška zbirka NEOMAJNA MOČ SVETLOBE za 13,90€
namesto 25,50€ (45% popust na zbirko, SKUPAJ DNEVNIK IN ZBIRKA: 39,80€)