Access bars

»Vse v življenju k meni priteka lahkotno, radostno in veličastno.«

Gary Douglas

Neskončno stvarjenje

Access Barsi so v mojem življenju že od leta 2013 in moram reči, da me ne nehajo navduševati!

Zakaj pa so tako čarobni?

Barsi so nekaj fantastičnega, lahkotnega in neskončno zdravilnega. Ta energetska tehnika, ki poteka s pritiski na 32 točk na glavi, razširi vašo energijo, pomiri misli in strahove, ter prične proces samozdravljenja.

Skozi energetske tretmaje se pričnejo raztapljati vse omejitve in sodbe, ki smo si jih postavili sami, ali pa so bile v našo zavest pridobljene iz zunanjega sveta. Energetski pretok odpre možnosti za čiščenje našega bitja na vseh ravneh, iz vseh življenj in ancestralnih linij – energija se čisti za 7 generacij nazaj!

Neskončno stvarjenje

V procesu izvajanja Barsev se povežem z vašim bitjem in čistim energijo na vseh področjih vašega življenja. Access Consciousness Bars tretma traja 60-90 minut kot nežna masaža glave.

Terapija vam dovoli, da odložite vsa omejujoča prepričanja, strahove, blokade in sodbe ter tako zaživite življenje z večjim zadovoljstvom in zaupanjem vase. Tisoči po celem svetu poročajo, da se po terapiji počutijo svobodne, srečne ter napolnjene z radostjo.

ACCESS CONSCIOUSNESS ®

Access Conscioussness je orodje, ki ga je pred 30 leti zasnoval dr. Gary Douglas, skupaj z dr. Dainom Heerom pa sta ga razširila v 173 držav sveta. Slovensko to tehniko imenujemo »dostop v zavedanje«,– gre za dostopanje posameznika v višje stanje zavedanja sebe in sveta preko odustvarjanja obsojanja, strahov, omejitev in vsega, kar dušo omejuje pri doživljanju njene neskončnosti. Skozi postavljanje vprašanj (npr. »Kakšne so neskončne možnosti, da bi bilo moje življenje še lepše?«) se oblikuje energija, ki ima kot odgovor neskončne možnosti.

Z mislimi in besedami ljudje omejujemo energijo in zaustavimo neskončne potenciale razvoja energije. Zavest se vedno razvija v višjo zavest, današnji svet pa na vseh področjih ta razvoj omejuje skozi prepričanja, sodbe, omejitve in strahove. Ko enkrat osvobodimo zavest in podzavest ter celotno dušo vseh blokad iz tega in vseh prejšnjih življenj, se odpre neskončno polje možnosti. Končno lahko kot neskončna bitja stopimo na pot uresničevanja naših potencialov in si skreiramo življenje, kot si ga želimo.

Access Consciousness tehnike nam pomagajo preoblikovanje dualnih energij v enost. Delujejo torej na kolektivna kulturna in posameznikova prepričanja o tem, kaj je prav in kaj je narobe, kakšni moramo biti in kakšni ne, kakšno obnašanje je sprejemljivo in kakšno ne, itd. Čiščenje sodb, vzorcev in prepričanj spreminja našo sliko in podobo realnosti ter nam tako da možnost, da resnično zaživimo tako, kot si to želi naše neskončno bitje.

Kako lahko zaživim bolj radostno? Kakšne so neskončne možnosti, da v moje življenje sprejmem obilje? In Kako je lahko še boljše in bolj zabavno kot to?

Zakaj je Access Bars terapija vedno bolj priljubljena metoda energetskega zdravljenja:

– obnovi tvojo energijo,
– dvigne vibracijo in ti da dodatne ‘pospeške’ pri osebni in duhovni rasti,
– pomaga ti, da popolnoma odklopiš misli,
– lajša bolečine pri fizičnih zdravstvenih težavah,
– odlično deluje pri zdravljenju tesnobe, anksioznosti, izgorelosti, depresije, strahov, paničnih napadov, ipd.
– čisti zastarele podzavestne vzorce, ki smo jih že v primarnem otroštvu posrkali vase,
– raztaplja omejujoča prepričanja, ki zavirajo tvojo duhovno rast,
– čisti ancestralne (generacijske) energetske vozle za do 7 generacij nazaj,
– osvobaja neskončne potenciale duše in pomaga pri iskanju in uresničevanju zemeljskega poslanstva,
– odpre te pritoku obilja v vseh oblikah,
– odpravi blokade, ki te ovirajo pri uspešni manifestaciji,
– imaš prazno glavo in občutek lahkotnosti ter radosti v dneh in tednih po terapiji.

Ta vprašanja in mnoga druga, so vprašanja, ki jih postavimo neskončni univerzani energiji, Vesolju, kakorkoli to višjo silo poimenujete. Vsi vemo, da zakon privlačnosti deluje do neke mere, vendar ne povsem. Energetska blokada nastaja predvsem zato, ker živimo v svetu dualnosti in lahko se zgodi, da dobimo ravno obratno, za kar smo prosili. Ko pa svojo željo preoblikujemo v vprašanje, pa je energija bolj ‘tekoča’ in odprta, hkrati pa smo mi odprti za vse možne odgovore na naše vprašanje.

Kakorkoli, včasih je magično delovanje Access Consciousnessa težko razložiti z besedami, zato pa vas vabim, da preizkusite Bars terapijo, ki je po mnenju dosedanjih strank in mnogih ljudi po svetu, resnično čarobna.

Mnenja mojih strank

Moji zadnji zapisi in razmišljanja

A r t i c l e s

Skozi številne prepreke, preizkušnje in poglabljanja v svoje sence, sem uspela izluščiti svoje poslanstvo na tem planetu,
ki ga trenutno želim živeti skozi literarno ustvarjanje duhovnih vsebin ter predajanje znanja o osebni rasti ter meditaciji.
Scroll to Top

Posebna ponudba

Dnevnik + otroška zgodba LUČKA SPARK IN VILINSKA LUČ za 11,90€
namesto 19.90€, (40% popust na knjigo, SKUPAJ DNEVNIK IN KNJIGA: 37,80€)

Dnevnik + pesniška zbirka NEOMAJNA MOČ SVETLOBE za 13,90€
namesto 25,50€ (45% popust na zbirko, SKUPAJ DNEVNIK IN ZBIRKA: 39,80€)