Lučka Spark in Vilinska luč

»Nekoč je na prav posebnem oddaljenem planetu živela deklica, ki ji je bilo ime Lučka, Lučka
Spark. Lučka je imela mavrične skodrane lase in je živela na planetu otrok. Da, otrok! Na tem
planetu so živeli samo otroci in prav nikjer ni bilo videti atijev in mamic in stricev in tet. Le
otroci, nobenega odraslega človeka!«

Lučka je mala deklica, ki jo vile pošljejo na posebno nalogo, in sicer rešiti mora planet
otrok. Skozi zgodbo sreča otroke, ki jim pomaga z Vilinsko lučjo. Bo Lučki uspelo rešiti
celoten planet?

Neskončno stvarjenje

To je zgodba, primerna za otroke od 7. leta starosti dalje, v kateri pa bo našla sebe tudi marsikatera odrasla oseba. V knjigi so subtilno predstavljene kompleksne duhovne teme - čakre, zdravljenje s svetlobo in zdravljenje notranjega otroka -, ki otrokom na lahkoten način razložijo mnoge, prepogosto zakomplicirane življenjske resnice. Čudovite ilustracije Claudie Makizeti še dodatno popestrijo že tako napeto in razgibano pripoved. Udobno se namestite in odplujte v svet domišljije!

Mnenja bralk

Lucija Mikelj (socialna pedagoginja v šoli in mamica)
Read More
"Zarja, Pija, Jan, Tine, Sofija in Lili so otroci, ki zaznavajo intenzivne občutke znotraj sebe, a nimajo znanja, kako se z njimi soočiti, zato jih to spravlja v žalost, jezo in obup. Na srečo jim pot prekriža Lučka Spark, ki jih vodi do spoznanja, da smo drug drugemu velik doprinos in da so izzivi le vabilo, da poiščejo rešitev v sebi in ozavestijo, kako močni so v resnici. Pravljica, ki govori o opolnomočenju sebe, da lahko opolnomočiš druge, nosi močno sporočilo. Zagotovo se bo znašla na moji polici v šoli, saj je lepo izhodišče za odpiranje pomembnih življenjskih tem, ki krepijo čustvene in socialne veščine."
Mateja Voršič(maserka, health coach in mamica)
Read More
"Lahkotna knjižica, ki vsekakor pritegne zanimanje otrok in staršev. Krasen primer, kako lahko je predstaviti in razviti pogovor o čustvih in kako pomembno je zavedanje le-teh."
Eva(učiteljica razrednega pouka)
Read More
"Zgodba te skozi čarobni pravljični svet popelje v lahkotno otroško doživljanje sveta. Prikaže, kako težave zameglijo našo radost, srečo, veselje, upanje in vztrajnost. Knjiga te spodbudi k iskanju lastne otroškosti. Otroke opozori, naj nikoli ne izgubijo otroškega duha. Spodbuja k pomoči drugim, a poudari tudi, kako pomembno je, da pomagaš sebi, saj pogosto pomagamo drugim, a pozabimo nase."
Previous
Next

Knjiga kot darilo

Scroll to Top

Posebna ponudba

Dnevnik + otroška zgodba LUČKA SPARK IN VILINSKA LUČ za 11,90€
namesto 19.90€, (40% popust na knjigo, SKUPAJ DNEVNIK IN KNJIGA: 37,80€)

Dnevnik + pesniška zbirka NEOMAJNA MOČ SVETLOBE za 13,90€
namesto 25,50€ (45% popust na zbirko, SKUPAJ DNEVNIK IN ZBIRKA: 39,80€)