Življenje, HVALA!

Dnevnik hvaležnosti Življenje, HVALA! je nekaj, kar bi na pisalni mizi ali v torbici morala imeti VSAKA ŽENSKA, ki si želi zavestno kreirati svoje življenje.

Neskončno stvarjenje

Neskončno stvarjenje

Zakaj?
Praksa hvaležnosti je eno izmed najmočnejših orodij za spreminjanje mindseta, višanje vibracije in manifestiranje želenih rezultatov. Zagotovo si za prakso hvaležnosti že slišala, pa morda še ni bil čas, da bi jo uvedla v svoj vsakdan.

Hvaležnost je bila ena izmed tehnik, ki mi je pred nekaj leti pomagala na poti iz depresije. S pomočjo prakse hvaležnosti sem spremenila svoj življenjski stil, način razmišljanja in se pognala v šprint za svojimi sanjami. V dobrem letu mi je uspelo postaviti uspešen online biznis, si zmanifestirati čudovitega partnerja in zaživeti svoje srčno poslanstvo. In ja, močno verjamem, da je bila poleg meditacije ravno PRAKSA HVALEŽNOSTI tisti ključ, ki je odprl vrata v svet višjih vibracij. Ko smo v stanju hvaležnosti, naše misli, besede in telo vibrirajo v veliko višjih energijah, kot če imamo v sebi strahove in dvome. Hvaležnost nam pomaga zaživeti v bolj lahkotnih in radostnih energijah. (A več o tem ti povem v TEČAJU MEDITACIJE)

Gre pravzaprav za eno izmed najbolj enostavnih, zelo osnovnih znanj, ki ga spoznamo v sklopu številnih tem osebne in duhovne rasti. Praksa hvaležnosti je tako enostavna, da nanjo včasih kar pozabimo! Ogromno žensk, ki se je udeležilo TEČAJA MEDITACIJE( KLIKNI TU, ČE TE ZANIMA VEČ) je potrdilo, da je dnevna praksa hvaležnosti močno spremenila njihov pogled na življenje. In ta dnevnik hvaležnosti je izpopolnjena različica delovnih listov, ki so jih udeleženke prejele na Tečaju meditacije!

Neskončno stvarjenje

Da bi čarobna praksa hvaležnosti postala del tvoje jutranje in večerne rutine, vabljena, da naročiš svoj Dnevnik hvaležnosti Življenje, HVALA!, ki ga za kratek čas dobiš z brezplačno poštnino:

10 razlogov,
zakaj je hvaležnost tako izjemnooo pomembna za naša življenja?

 1. Hvaležnost znanstveno dokazano izboljša spanec, niža krvni pritisk, zmanjšuje stres, podaljšuje življenjsko dobo in krepi imunski sistem.
 2. Hvaležnost nam pomaga, da postanemo bolj samozavestne, pogumne in lažje zaupamo vase ter v svoje odločitve.
 3. Hvaležnost nam pomaga izboljšati naše odnose s prijatelji in družino, saj postanemo bolj tople, zaupljive in pozitivno naravnane osebe.
 4. Praksa hvaležnosti znanstveno dokazano pomaga pri večji produktivnostii in hitrejšem doseganju naših želja ter ciljev.
 5. Hvaležnost krepi našo notranjo moč in nam pomaga pozdraviti travme iz preteklosti, negativne misli, tesnobo ter depresijo.
 6. Hvaležnost nam pomaga, da sprejmemo svoje telo, svojo osebnost, ter se prenehamo primerjati z drugimi ljudmi.
 7. Praksa hvaležnosti izboljša vse naše odnose, vključno z odnosom s seboj, saj se osredotočamo na pozitivne stvari, namesto, da bi se pritoževali, obsojali in se prepuščali negativnim mislim.
 8. Hvaležnost znanstveno dokazano poveča našo željo do gibanja in bolj zdravega načina življenja.
 9. Praksa hvaležnosti povzroči, da postanemo bolj sočutne do sebe in vseh ljudi okoli nas, kar izboljša splošno počutje in zaupanje v življenje.
 10. Hvaležnost nas odpre prejemanju in posledično pripomore, da postanemo bolj zavestne in močnejše v manifestiranju želene realnosti. (povzeto po connectedwomen.co) 

Kaj vsebuje Dnevnik hvaležnosti Življenje HVALA in zakaj menim, da bi ga morala imeti vsaka ženska:

 1. Na prvih straneh dnevnika ti povem kako ga uporabljati, da boš zagotovo vedela kako ga pravilno izpolnjevati. Dnevnik hvaležnosti pričneš vsak dan z JUTRANJO PRAKSO HVALEŽNOSTI, ki vsebuje: 

  1. zapišeš pozitivno afirmacijo, ki jo izbereš za vsak dan posebej
  2. našteješ nekaj razlogov za tvojo jutranjo hvaležnost
  3. vaja za ljubezen do sebe, v kateri napišeš nekaj lepega o sebi
  4. zapišeš zavestno izbiro, kaj si izbiraš in kako si želiš preživeti dan

   

  Vsak večer pa v dnevnik zapišeš tudi VEČERNO PRAKSO HVALEŽNOSTI, v kateri:

  1. Na kratko opišeš izziv dneva in naučeno lekcijo iz te situacije. Ta vaja izboljša zavestno opazovanje svojega življenja.
  2. Zahvališ se za vse ljudi, ki so polepšali tvoj dan.
  3. našteješ tri lepe stvari, ki so se ti zgodile tekom dneva in 1-10 označiš svoje počutje
  4. Za konec zapišeš lepo misel ali citat 

   

  Jutranja in večerna praksa hvaležnosti sta na levi strani dnevnika, medtem ko ti črte na desni strani omogočajo, da se razpišeš, napišeš nanje načrt za tvoj dan ali pa morda opišeš vtise iz meditacije (če jo seveda prakticiraš). 

  Na vsakih nekaj strani pa te čaka čudovit inspiracijski citat in pa seznam hvaležnosti, ki ga lahko izpolniš celega naenkrat, ali ga izpolnjuješ postopoma.

Življenje Hvala je lahko tudi odlično darilo

Življenje HVALA je lahko tudi odlično darilo za tvoje bližnje, še posebej, če se ti zdi, da bi bolj pozitiven pristop do življenja dobro vplival na njihovo počutje. Ob nakupu dnevnika hvaležnosti Življenje, HVALA! te čaka tudi popust na pesniško zbirko Neomajna moč Svetlobe in otroško knjigo Lučka Spark in Vilinska luč.


Vabim te, da svoje mnenje o dnevniku hvaležnosti deliš na info@infinitecreation.si ali na socialnih omrežjih Instagram in Facebook.

Spletno članstvo Sejalci svetlobe

A r t i c l e s

Prakso hvaležnosti tedensko vadimo tudi v SPLETNEM ČLANSTVU SEJALCI SVETLOBE,
ki je del spletne šole INFINITE CREATION, v kateri najdeš tudi različne tečaje: Tečaj meditacije, Mini tečaj komunikacije z Angeli in drugi. 

Morda pa si želiš razširiti svoja obzorja skozi tečaje spletne šole Infinite Creation? 

Ali pa bi te zanimala pridružitev spletnemu članstvu Sejalci Svetlobe, v katerem se tedensko srečujemo na Zoomih in kjer vsak mesec prejmeš nove vodene meditacije?
Si želiš neomejen dostop do webinarjev o različnih duhovnih temah in srčno podporoistomislečih oseb, ki navijajo zate pri tvoji osebni in duhovni transformaciji?
Za več informacij piši na:
info@infinitecreation.si.

Hvala, ker si,
Katja Cesar

Scroll to Top

Posebna ponudba

Dnevnik + otroška zgodba LUČKA SPARK IN VILINSKA LUČ za 11,90€
namesto 19.90€, (40% popust na knjigo, SKUPAJ DNEVNIK IN KNJIGA: 37,80€)

Dnevnik + pesniška zbirka NEOMAJNA MOČ SVETLOBE za 13,90€
namesto 25,50€ (45% popust na zbirko, SKUPAJ DNEVNIK IN ZBIRKA: 39,80€)