PRENOVLJENI TEČAJ MEDITACIJE:

OZDRAVI SVOJE KORENINE

8-tedenski spletni TEČAJ MEDITACIJE za zdravljenje notranjega otroka, podzavestnih vzorcev in podedovanih travm.

Tečaj meditacije s katerim boš končno predelala bolečino svoje preteklosti in se odprla življenju!

V 2 mesecih od izogrelosti, tesnobe in občutkov izgubljenosti do razumevanja sebe, svoje preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Vse informacije in zdravilne meditacije, ki jih rabiš, da pozdraviš svojega notranjega otroka, podzavestne vzorce in podedovane travme najdeš v spletnem TEČAJU MEDITACIJE: Ozdravi Svoje Korenine. Seveda pa bo treba zavihati rokave in pridno meditirati – že 10 min/dan je lahko dovolj za spremembe!

Predstavljam ti 8-tedenski spletni program, v katerem te preko različnih tehnik meditacije popeljem do uvajanja samostojne meditativne prakse. Program vsebuje znanja in tehnike, ki sem jih pridobila na različnih izobraževanjih v Sloveniji in tujini in s katerimi sem tudi sama pri sebi ozdravila mnoga priepričanja, rane in bolečine.

PRIDI Z MANO NA PUSTOLOVŠČINO ODKRIVANJA SVOJIH GLOBIN! 🙂

 

Preden se prijaviš na tečaj pa vabljena na BREZPLAČNI SPLETNI DOGODEK:

KAKO OZDRAVITI BOLEČINO PRETEKLOSTI IN ZAŽIVETI BOLJ SREČNO ŽIVLJENJE?
Četrtek, 27.06.2024 ob 19h
Draga ženska, vabim te na brezplačni Zoom webinar na katerem bom povedala, kako lahko s pomočjo meditacije pozdraviš svoje podzavestne vzorce, podedovane travme in notranjega otroka.

Poleg namigov, kako se tega procesa transformacije lotiti, vam bom predstavila tudi vsebino Prenovljenega tečaja meditacije: OZDRAVI SVOJE KORENINE. 8-tedenski spletni program bo potekal v juliju In avgustu, kaR pomeni, da že jeseni lahko zaživiš veliko bolj sproščeno, samozavestno in lahkotno življenje.

Povezava za Zoom srečanje, 27.6. ob 19h: https://us06web.zoom.us/j/87408742885…
 
Posnetek predavanja bo na voljo tudi v fb skupini Meditiram in Kreiram, zato predlagam, da se ji pridružiš: https://www.facebook.com/groups/428986649024074/?ref=share
 

 

Neskončno stvarjenje

Neskončno stvarjenje

Poznam ogromno ljudi, ki so nekajkrat poskusili meditirati, potem pa so zamahnili z roko in rekli da to ni za njih. Ker jim ni šlo! Ja, sedenje pri miru in dihanje se sliši zelo enostavno, v praksi pa je potrebno dosti vaje, da našega hrčka na kolesu v glavi ustavimo in se povežemo s svojim dihom – to je začetek. Postopoma se meditacija poglablja in s pravim pristopom pridemo do efekta, ki ga poznamo tudi pri hipnozah in hipnoterapijah: odklenejo se vrata v nezavedno, v delčke nas, ki so v temi, v bolečini – z namenom, da jih pozdravimo.

Sama meditiram že deset let, zato ti bom lahko dala nasvete iz prve roke, ki izvirajo iz lastnih izkušenj in spoznanj, ter te opozorila na začetniške napake pri meditaciji, ki sem jih storila sama.

 

Vsi vemo, da meditacija pomaga, ampak ali veš, da lahko s pomočjo meditacije čisto zares razčistiš, izpustiš in predelaš svojo preteklost? Ne?

 

No, ne bom ti obljubila, da boš vso svojo preteklost pozdravila iz danes na jutri, lahko pa ti povem, da JE MOGOČE! Če se boš odpravila z mano na pot transformacije, ki vključuje zdravljenje notranjega otroka, podzavestnih vzorcev in podedovanih travm, lahko že v jeseni zaživiš bolj samozavestno in polno življenje. 

 

Julija 2024 prihaja prenovljeni 8-tedenski spletni 🩷TEČAJ MEDITACIJE🩷, ki ti bo pomagal pozdraviti tvojo preteklost in na novo zaživeti. Staro verzijo tečaja je z mano predelalo na desetine žensk, ki so mi dovolile, da jim pokažem kako na energijskem nivoju pozdraviti svoje rane. 

 

Ker je bil tečaj izjemno uspešen pri osebnih transformacijah, sem se odločila, da ga prenovim in ponovno ponudim tistim, ki ste pripravljene zavihati rokave, vzeti v roke lopato (beri: dnevno meditirati🧘‍♀️) in skidati vse 💩sr*nje, ki zastira vašo luč, vaše ideje in potenciale.⭐️

Neskončno stvarjenje

ČE ME ŠE NE POZNAŠ, JE TULE NA KRATKO OPISANA MOJA ZGODBA:

Sem Katja, ponosna mamica, ljubiteljica narave in Harry Potterja. Sem mednarodno certificirana učiteljica meditacije, energijska zdravilka, Spiritual Coach in avtorica. Pa vseeno – v preteklosti mi ni bilo postlano z rožicami, ampak je moja trenutna realnost posledica dolgoletnega dela na sebi.

V mladosti sem se soočala s številnimi stiskami: motnje hranjenja (anoreksija in bulimija), samopoškodovanje, prekomerno popivanje in zloraba drog, nizka samozavest, tesnoba, panični napadi, depresije, toksični odnosi v družini. Bilo mi je težko in večkrat sem razmišljala, kako končati svoje življenje. No, pa sem še vedno tukaj – z razlogom. 🙂

Šele ko sem naredila določene spremembe, ter pričela uporabljati tehnike o katerih bomo govorili na tečaju meditacije, se je moje življenje zares spremenilo. Prej pa sem leto za letom sanjala o nekem drugačnem življenju, v resnici pa živela življenje, ki mi ni bilo všeč. Življenje, ki so ga drugi ljudje izbrali zame. Posledično sem pred korono padla že v 2. hudo depresijo in v tem vrtincu čustev dojela, da ni dovolj, da imam sanje. Potrebujem pogum, akcijo, konkretne korake – SPREMEMBE. Ko sem na zares globoki ravni sprejela odločitev, da bom storila vse, kar je potrebno, da zaživim drugačno življenje, takrat mi je Vesolje poslalo ljudi in dogodke, ki so mi pri tem pomagali. 

Potrebno se je bilo poglobiti GLOBOKO VASE: izpustiti zamere, odpustiti sebi in drugim, spremeniti mindset, nasloviti vzorce, ki niso bili moji, poskrbeti za redno duhovno prakso, s katero sem ohranjala visoko vibracijo. 

Ni bilo lahko, a bilo je vredno:

v dobrih dveh letih sem si zavestno skreirala svoj biznis, svojo spletno šolo, 5 spletnih tečajev, ustanovila sem online membership Sejalke Svetlobe, za mano že sta 2 izdani knjigi, razprodan dnevnik hvaležnosti Življenje, HVALA!, imam finančno obilje, občutek varnosti, čudovitega partnerja, nato je pred kratkim prišel v najino življenje še dojenček in kot kaže se mi v 2024 obeta kar nekaj potovanj. Še sama komaj dojemam, da danes dejansko živim svoje sanje in si kreiram lajf kakršnega želim sama. Kakršnega si želi moja duša. In verjamem, da nisem edina, ki ima sanje o nekem lepšem, bolj ljubečem in svetlem svetu, kajne?

Da, tudi zate je vse to mogoče. S pravim pristopom. S preverjenimi tehnikami in koraki, ki DELUJEJO.

 Zato draga Duša, mi zaupaj in dovoli, da ti v TEČAJU MEDITACIJE: OZDRAVI SVOJE KORENINE razkrijem kako zares pozdraviti svojo senco in se odpreti Svetlobi.

O meditaciji ali čuječnosti (ki je ena izmed mnogih tehnik meditacije) danes beremo skorajda že na vsakem koraku.
Torej, vsi že vemo, da meditacija pomaga izboljšati vse nivoje našega življenja, redko pa najdemo navodila kako pravilno meditirati. Kako vedeti, kdaj smo dosegli stanje meditacije? Ali lahko meditira vsak, ali je potrebno kakšno predznanje? Kako dolgo meditirati, da bomo dosegli želene učinke? Je boljše meditirati sede ali leže? Skratka, teh vprašanj je malo morje. In naletel/a si na osebo, ki ti lahko odgovori. Ja, to sem jaz.

VSEBINA TEČAJA PO MODULIH:

 1. modul: UVOD V MEDITACIJO
 2. modul: POMEN HVALEŽNOSTI IN POZITIVNIH AFIRMACIJ
 3. modul: ČAKRE: OBVEZNO ZNANJE ZA TRANSFORMACIJO
 4. modul: PODZAVESTNI VZORCI IN PODEDOVANE TRAVME
 5. modul: NOTRANJI OTROK IN ZDRAVLJENJE SENCE (SHADDOW WORK)
 6. modul: PREHOD V 5. DIMENZIJO SKOZI ZDRAVLJENJE KORENIN
 7. modul: MANIFESTIRANJE OBILJA IN AKTIVACIJA ZEMELJSKEGA POSLANSTVA
 8. modul: SAMOSTOJNA MEDITACIJA IN INTEGRACIJA ZNANJ

Poleg webinarjev, ki te čakajo v spletni učilnici, boš prejela dostop do skupno VEČ KOT 30 VODENIH MEDITACIJ – dostop ti ostane ZA VEDNO!

Kaj še prejmeš na TEČAJU MEDITACIJE: OZDRAVI SVOJE KORENINE:

 • članstvo v zaprti podporni FB SKUPINI, kjer se boš družila z ženskami, ki so na podobni poti transformacije kot ti,
 • tedensko PRAKSO HVALEŽNOSTI znotraj FB skupine
 • 8x ZOOM Q&A: 8 Zoom srečanj, kjer boš prejela vse odgovore na tvoja vprašanja o meditaciji, duhovnosti, travmah, notranjemu otroku itd – POSNETKI SREČANJ BODO NA VOLJO!
 • 1x 1:1 ONLINE COACHING S KATJO (45min): tekom tečaja se bova 1x dobili sami – da mi poveš svojo zgodbo in da narediva načrt, kako čimhitreje in čimbolj učinkovito pozdraviti svoje rane in zaživeti drugačno življenje (Vrednost: 150€, zate brezplačno)

DODATNI Bonusi v tečaju:

 • Tečaj za zdravljenje ČAKER (9 webinarjev in 8 meditacij) (197€)
 • mini tečaj HOOPONOPONO (2 webinarja in 1 meditacija) (77€)
 • Jutranja in večerna meditacija 2x 27€
 • Meditacija s svečo (+navodila v webinarju) 33€
 • Meditacija ob mlaju in Meditacija ob polni luni 2x 29€

Vrednost tečaja: 1599€

Vrednost bonusov: 419€

Skupna vrednost vsebin tečaja: 2018€

Trenutna cena: 497€ (možnost plačila v 2 obrokih, ob naslednji ponovitvi tečaja bo cena višja!)

Dostop do vsebin ti ostane ZA VEDNO! Zakaj? Ker želim, da je tečaj cenovno dostopen vsaki osebi, ki si želi pozdraviti svoje korenine in zaživeti srečnejše življenje. 

Neskončno stvarjenje

Neskončno stvarjenje

Pri čem vsem ti bo TEČAJ MEDITACIJE: OZDRAVI SVOJE KORENINE pomagal:

 • zdravljenje vzrokov za panične napade, tesnobo, depresijo 
 • s tečajem boš prišla v večji stik sama s sabo, s svojo intuicijo – spomnila se boš KDO SI in KAKŠNE SO TVOJE ŽELJE TER SANJE
 • dobila boš večje zaupanje sama vase, večjo samozavest in pogum, da spremeniš vidike tvojega življenja, ki ne delujejo kot bi si želela
 • odpuščanje staršem, odpuščanje sebi, odpuščanje osebam, ki so te v življenju prizadele,
 • raziskovale bomo podzavestne vzorce, vzroke za fizične telesne bolečine, področja naše podzavesti, kjer se je energija ustavila in kjer so blokade
 • postala boš del skupine žensk, kjer boš videna, slišana in sprejeta, kjer bodo tvoje male zmage proslavljale vse članice tečaja, motivacija bo tako še večja, da zares stopiš v svojo moč
 • skozi vsebine v spletni učilnici se boš 8 tednov povezovala sama s sabo in razvila boš redno meditativno rutino, ki ti bo v pomoč, da premagaš stres in izzive na tvoji poti

Neskončno stvarjenje

Komu je TEČAJ MEDITACIJE: OZDRAVI SVOJE KORENINE namenjen:

 • Tebi, če se vrtiš v krogu, če se ti določene situacije, misli in negativna čustva ponavljajo, pa jih želiš izpustiti in zaživeti v lepših energijah.
 • Tebi, če si mamica in če se zavedaš, da s tem ko spreminjaš svoje vzorce, pomagaš svojim otrokom.
 • Tebi, če se boriš s paničnimi napadi, tesnobo, depresijo, negativnimi mislimi, občutki osamljenosti in izgubljenosti – ta tečaj bo naslovil vzroke, zaradi katerih se pojavljajo omenjena stanja.
 • Tebi, če si pripravljena redno meditirati in slediti programu ter aktivno pričeti s spremembami na vseh področjih življenja.
 • Tebi, če si imela težko otroštvo, če si kot otrok doživela fizične, spolne ali čustvene zlorabe, če iščeš načine, kako to preteklo bolečino pozdraviti in zaživeti bolj svobodno.
 • Tebi, če si v otroštvu živela v težkih čustvenih razmerah, če si zaradi svoje zgodbe še vedno zaznamovana in ne znaš sama izpustiti težke preteklosti.
 • Tebi, če imaš ideje in sanje, pa te tvoji strahovi in vzorci omejujejo, da bi šla za svojimi cilji.
 • Tebi, ki se zavedaš, da s tem, ko ozdraviš notranjega otroka, podedovane travme in podzavestne vzorce lahko popolnoma spremeniš svoje delovanje, čutenje in celotno življenje.

Draga ženska, če imaš še kakšno vprašanje zame, se mi javi v ZS na FB ali pa mi piši na info@infinitecreation.si Prijave na tečaj so možne do 30.06.2024, saj že 01.07. začnemo meditirati skupaj!

Dovoli mi, da ti podam roko in te peljem v zdravljenje svojih senc z namenom, da pozdraviš svoje bolečine in se odpreš življenju!

Scroll to Top

Posebna ponudba

Dnevnik + otroška zgodba LUČKA SPARK IN VILINSKA LUČ za 11,90€
namesto 19.90€, (40% popust na knjigo, SKUPAJ DNEVNIK IN KNJIGA: 37,80€)

Dnevnik + pesniška zbirka NEOMAJNA MOČ SVETLOBE za 13,90€
namesto 25,50€ (45% popust na zbirko, SKUPAJ DNEVNIK IN ZBIRKA: 39,80€)