Draga Ženska!

Verjamem, da je bilo leto 2022 vse prej kot lahko.

Turbulentne energije, izzivi v odnosih, strahovi glede prihodnosti.

Da, prav vsi smo se v letu, ki je za nami, soočali s številnimi priložnostmi za rast.

Vedno, ko v življenju naletimo na izzive, je le od nas odvisno, kako se bomo z njimi soočili. Lahko si izberemo vlogo žrtve, nemoč, ujetost, … ali pa … ali pa si poiščemo ustrezno podporo ter ljudi, ki verjamejo v nas.

Kakšno bo tvoje leto 2023 je odvisno od TEBE.

Na naslednjih straneh ti ponujam nežno energijsko usmeritev, ki ti bo pomagala in te ZMOTIVIRALA, da se lažje pripraviš na mesece, ki te čakajo.

BREZPLAČNA ENERGIJSKA NAPOVED ZA 2023 je intuitivno voden zapis za vsak mesec (februar 2023 – januar 2024) , ki je nastal s pomočjo 48 orakeljskih in angelskih kart.

Ta napoved je splošna, napisana za vse energije ljudi, ki ste jo prebrali.
Če te zanima posebna napoved, IZDELANA SPECIFIČNO ZATE, potem nadaljuj z branjem (spodaj).

V nadaljevanju ti predstavim ponudbo, ki je ne smeš izpustiti, saj je to tvoja priložnost, da leto 2023 VZAMEŠ V SVOJE ROKE in si ZAVESTNO SKREIRAŠ NEPOZABNO LETO!

Svetujem ti, da po prenosu brezplačne datoteke nadaljuješ z branjem spodnjega besedila, saj sem zate pripravila tudi POSEBNO DARILO V VREDNOSTI 391€!

Naj se ti v letu 2023 odvijejo tvoje najlepše sanje!

Objem,

Katja Cesar

Dipl.soc.del., Učiteljica meditacije, avtorica, Access Bars facilitatorka, ustanoviteljica spletne šole Infinite Creation (Tečaj meditacije), ustanoviteljica spletnega članstva Sejalci Svetlobe

Neskončno stvarjenje

Zagotovo te že zdaj zanima, kakšno darilo te čaka?

Naj ti namignem, to je PONUDBA, KI JE NE SMEŠ SPREGLEDATI

PAKET: INDIVIDUALNA ENERGIJSKA NAPOVED ZA 2023, IZDELANA SAMO ZATE:

MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023

Usmeritev iz 48 kart za 12 mesecev – specifično zate,

Usmeritev iz 16 kart za področja: DRUŽINA, LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL – specifično zate

DELOVNI ZVEZEK ZA MANIFESTIRANJE ŽELJA V LETU 2023

KANALIZIRANO SPOROČILO BITIJ SVETLOBE ZA LETO 2023

VODENA MEDITACIJA za priklic čudežev v letu 2023

 

Nakup v spletni trgovini

Več o tem, kaj vsebuje paket MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023:

Neskončno stvarjenje

Usmeritev iz 48 kart za 12 mesecev – specifično zate

Energetska usmeritev za 12 mesecev je izdelana izključno zate in vsebuje nasvete iz kar 48 različnih orakeljskih in angelskih kart – torej za vsak mesec 4 različne karte. Z vsako karto se povežem in zapišem, kaj vse te čaka v določenem mesecu. S to napovedjo se boš lažje znašla tekom leta, hkrati pa je lahko to tvoj posebni priročnik, ki ti bo pomagal, da se boš vsak mesec lažje soočala z izzivi.
(VREDNOST: 240€)

Usmeritev iz 16 kart za področja: DRUŽINA, LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL – specifično zate

Področja kot so zdravje, družina, ljubezen in posel nam pogosto povzročajo stres, skrbi in strahove. Za vsako izmed področij bom iz štirih različnih kart zapisala energetsko usmeritev, kaj vse lahko tekom leta pričakuješ. Ta napoved ti bo v podporo, saj boš tako lažje vedela, kaj pričakovati na področju družine, ljubezni, zdravja in posla v letu 2023.
(VREDNOST: 80€)

DELOVNI ZVEZEK ZA MANIFESTIRANJE ŽELJA V LETU 2023
Vsi smo že slišali za zakon privlačnosti, vizualizacijo in manifestiranje, kajne? Pa vendar te vprašam – kolikokrat se resnično posvetiš zavestnemu manifestiranju? No, saj vem, včasih pozabimo na lastno moč kreacije! DELOVNI ZVEZEK ZA MANIFESTIRANJE ŽELJA V LETU 2023 je oblikovan tako, da ti bo pomagal ugotoviti, katera so tista življenjska področja, ki jih rabiš predrugačiti. Vanj boš zapisala vse svoje sanje in želje, ter skozi praktične vaje usmerila svojo energijo v manifestiranje vsega, po čemer hrepeni tvoje srce!
(VREDNOST: 40€)

KANALIZIRANO SPOROČILO BITIJ SVETLOBE ZA LETO 2023
Bitja Svetlobe nam sporočajo mnoge zanimivosti glede leta, ki je pred nami. Zate sem pripravila KANALIZIRANO SPOROČILO BITIJ SVETLOBE ZA LETO 2023, ki ti bo razkrilo energije, ki nas čakajo, ter izzive, s katerimi se bomo v letošnjem letu soočali na individualni in kolektivni ravni. To sporočilo te bo energetsko podprlo, da se boš lažje soočila z vsem, kar ti bo prineslo to leto.
(VREDNOST: 80€)

VODENA MEDITACIJA za priklic čudežev v letu 2023
Zate sem pripravila tudi prav posebno VODENO MEDITACIJO ZA PRIKLIC ČUDEŽEV V LETU 2023, ki ti bo pomagala dvigniti tvojo vibracijo vsakič, ko boš to potrebovala. Posnetek ti bo na voljo za vedno in lahko ga boš uporabljala skozi celo leto. Meditacija bo v tebi odklenila energije za prejemanje obilja, čudežev in vsega, po čemer povprašuje tvoje neskončno bitje.
(VREDNOST 50€)

MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023 JE obširen in bogat paket z vsebinami, ki te bodo podprle za lahkotno plovbo skozi leto, ki te čaka!

Neskončno stvarjenje

Kaj torej prejmeš:

  • Usmeritev iz 48 kart za 12 mesecev – specifično zate (VREDNOST: 240€)
  • Usmeritev iz 16 kart za področja: DRUŽINA, LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL – specifično zate (VREDNOST: 80€)
  • DELOVNI ZVEZEK ZA MANIFESTIRANJE ŽELJA V LETU 2023 (VREDNOST: 40€)
  • KANALIZIRANO SPOROČILO BITIJ SVETLOBE ZA LETO 2023 (VREDNOST: 80€)– VODENA MEDITACIJA za priklic čudežev v letu 2023 (VREDNOST: 50€)

Skupna vrednost paketa MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023:
490€

Odločila sem se, da ti ponudim paket MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023 po zelo ugodni ceni. Zakaj? Ker vem, da potrebuješ podporo, ker vem, da se soočaš s številnimi izzivi. In ker vem, da ti lahko vsebina paketa pomaga, da se postaviš na noge, ter si zavestno skreiraš čarobno leto 2023!

 

 

ZATO TI PODARJAM DARILO V VREDNOSTI 391€

CENA PAKETA MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023 JE TOREJ SAMO 99€!

KUPI PAKET V SPLETNI TRGOVINI

 

Če pa si želiš bolj poglobljenega dela z mano in še bolj podrobne nasvete ter usmeritve, pa lahko paketu dodaš tudi 30min 1:1 coaching klic, ki je namesto 110€ tokrat IZJEMOMA na voljo po ceni 34€. Skupaj torej 133€ (paket + coaching) 

KUPI PAKET + 1:1 COACHING KLIC

Ponudba velja do 31. 1. 2023.

Da še enkrat ponovim:

Celoten paket MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023 lahko do 31. 1. 2023 namesto za 490€ dobiš le za 99€!

KUPI PAKET MOJE ZAVESTNO IN ČAROBNO LETO 2023

Paketu lahko dodaš tudi 1:1 coaching klic: skupaj 133€

KUPI PAKET IN COACHING KLIC

Prej kot se odločiš za nakup, višje bo tvoje mesto v čakalni vrsti.

Za nakup in več info mi piši na info@inifnitecreation.si ali katja.cesar22@gmail.com ali pa mi pišeš na FB v zasebno sporočilo.

Skreiraj si nepozabno leto 2023!

Objem,
Katja

Scroll to Top