Spletni tečaji - v pripravi

V nastajanju je magičen spletni tečaj, ki ti bo meditacijo približal na povsem enostaven način, te opremil z znanjem in orodji, s katerimi se boš naučil/a samostojno meditirati. Tečaj je namenjen vsem, ki vas področje osebne rasti in duhovnosti zanima in ste že prebrali kakšno knjigo na to temo, iščete pa nekaj, kar bi vas popeljalo stopničko višje v poznavanju sebe in svoje duše.

Neskončno stvarjenje

Neskončno stvarjenje

Poznam ogromno ljudi, ki so nekajkrat poskusili meditirati, potem pa so zamahnili z roko in rekli da to ni za njih. Ker jim ni šlo! Ja, sedenje pri miru in dihanje se sliši zelo enostavno, v praksi pa je potrebno dosti vaje, da našega hrčka na kolesu v glavi ustavimo.

Sama meditiram že deset let, zato ti bom lahko dala nasvete iz prve roke, ki izvirajo iz lastnih izkušenj in spoznanj, ter te opozorila na začetniške napake pri meditaciji, ki sem jih storila sama.

Neskončno stvarjenje

O meditaciji ali čuječnosti (ki je ena izmed mnogih tehnik meditacije) danes beremo skorajda že na vsakem koraku.
Torej, vsi že vemo, da meditacija pomaga izboljšati vse nivoje našega življenja, redko pa najdemo navodila kako pravilno meditirati. Kako vedeti, kdaj smo dosegli stanje meditacije? Ali lahko meditira vsak, ali je potrebno kakšno predznanje? Kako dolgo meditirati, da bomo dosegli želene učinke? Je boljše meditirati sede ali leže? Skratka, teh vprašanj je malo morje. In naletel/a si na osebo, ki ti lahko odgovori. Ja, to sem jaz.

Scroll to Top