Sale!

Otroci Nove Dobe

OTROCI NOVE DOBE

4-tedenski spletni tečaj, ki bo mamicam, pedagoginjam in novodobnim otrokom pomagal, da s pomočjo MEDITACIJE premagate kaos v glavi, se umirite in izboljšate vaše odnose

Preberi si besedilo v nadaljevanju, da izveš kakšna bo vsebina spletnega tečaja.

Prijavo v testno (beta) verzijo opraviš tako, da tule v spletni trgovini kupiš tečaj, ko prejmem tvoje nakazilo, pa dobiš e-mail z vsemi navodili za sodelovanje v spletnem tečaju, dostop do vsebin v spletni učilnici in dostop do zaprte FB skupine.

 

97,00

Trajanje tečaja: ponedeljek, 6. maj – nedelja, 2. junij 2024.

4-tedenski spletni tečaj OTROCI NOVE DOBE bo mamicam, pedagoginjam in novodobnim otrokom pomagal, da s pomočjo MEDITACIJE premagate kaos v glavi, se umirite in izboljšate vaše odnose. 

Meditacije za otroke so primerne za otroke od 2. do 13. leta starosti, najstniki 13+ pa lahko poslušajo tako meditacije za otroke, kot tudi tiste za odrasle. Seveda je bistveno, da poleg otrok meditirate tudi mamice, saj je tudi vaša osebna rast pomembna za otrokov razvoj.

Poleg dostopa do spletne učilnice prejmete tudi članstvo v zaprti podporni FB skupini in povabilo na 4 ZOOM srečanja (na voljo bodo tudi posnetki srečanj).

 

Vsebina: 

  • 4 meditacije za otroke,
  • 4 meditacije za mamice,
  • 8 webinarjev,
  • 4 posnetki za dvig vibracije (hvaležnost in pozitivne afirmacije),
  • 41 strani v pdf – predstavitev iz webinarjev,
  • Pdf diplomsko delo: Integracija meditacije v socialno delo z mladimi,
  • 8 DODATNIH BESEDIL ZA SAMOSTOJNO VODENJE MEDITACIJ ZA OTROKE,
  • fb podporna skupina,
  • 4x zoom srečanje. 

 

V BETA (testni) verziji tečaja je možno sodelovati po 50% nižji ceni od končne. BETA cena je 97€, redna cena tečaja v oktobru 2024 pa bo 197€, s tem da ti dostop do tečaja ostane ZA VEDNO – torej boš imela tudi neomejen dostop do končne verzije. Poleg udeležbe na tečaju pa v zameno za popust od tebe želim iskreno mnenje, kaj v tečaju je ok, ali bi kaj spremenila in predloge o izboljšavah tečaja. Torej po 4 tednih ti bom poslala obrazec, kamor boš napisala svoj feedback, da potem jaz tečaj popravim. Ja, tako izgleda testna verzija.

 

Ko naročiš spletni produkt, boš na mail prejela navodila za nakazilo na trr. Ko prejmem tvoje plačilo pa se ti javim na mail, da ti pošljem račun in da prejmeš dostop do spletne učilnice in fb skupine.

Prijave v BETA skupino so možne do 5.5.2024, seveda pa bo najboljše, če mi kar čimprej poveš, ali te zanima sodelovanje, da te dodam na seznam prijavljenih mamic in pedagoginj, ki vedo, da s tem ko spreminjajo sebe, spreminjajo svet. Če imaš še kakšno vprašanje sem ti seveda na voljo. 

Scroll to Top

Posebna ponudba

Dnevnik + otroška zgodba LUČKA SPARK IN VILINSKA LUČ za 11,90€
namesto 19.90€, (40% popust na knjigo, SKUPAJ DNEVNIK IN KNJIGA: 37,80€)

Dnevnik + pesniška zbirka NEOMAJNA MOČ SVETLOBE za 13,90€
namesto 25,50€ (45% popust na zbirko, SKUPAJ DNEVNIK IN ZBIRKA: 39,80€)